050-3094444

reviews 4.8 / 5

Jachthaven Zuidwesthoek

 

Onderhoud

Mariska

Als je het havenkantoor binnenstapt zie je mij! Ik help je graag met al je vragen over bijvoorbeeld de watersportartikelen uit de winkel, het onderhoud van je boot of motor, het verhuren van bootjes en organiseren van activiteiten op het water. Wat het ook maar is, ik vertel je graag waar je moet zijn of hoe we te werk gaan. 

Onderhoud

Gerard

De werkloods is mijn thuishaven. Hier sleutel ik graag aan buitenboordmotoren, een kleine of grote onderhoudsbeurt, niets is mij te gek! 
Het Paterswoldsemeer vind ik een leuk meer om te varen, vooral de testritjes zijn altijd een leuk moment. Als er geen regels bestonden, voer ik hier het liefst met een dikke speedboot en zo hard mogelijk. 

Onderhoud

Jacob

Mij vind je in de werkloods of ergens op de haven onderin een boot, binnenboordmotoren zijn namelijk mijn vakgebied. Ik vind eigenlijk van alles leuk, vooral het contact met u als klant! Komt u even binnenwandelen? Roep gerust als u mij niet meteen ziet! 

Onderhoud

Sjors

Iedere keer als je op het water bent, wil je op je boot kunnen vertrouwen. Onderhoud is essentieel.

Onderhoud

Dennis

Iedere keer als je op het water bent, wil je op je boot kunnen vertrouwen. Onderhoud is essentieel.

 

Opnieuw een Polyvalkje gehuurd. Fijne service, goed onderhouden boot. Sanitair aanwezig. Alles schoon en goed bereikbaar. Zeker weer een herhaling.

--  Ewoud Plante

Kajak gehuurd voor een uurtje. Prima geregeld. Door een misverstand was ik de contant betaalde borg vergeten op te halen. Ik werd gebeld en ze hebben het keurig netjes overgemaakt.

--  Ietje Penninga

Mooi, zonnig en rustig prachtig uit zicht over het meer !

--  Harko Smidt