050-3094444

reviews 4.8 / 5

Jachthaven Zuidwesthoek

Ligplaatsen jachthaven Zuidwesthoek & Kaap Hoorn

Bij Jachthaven Zuidwesthoek heb je keus uit 500 ligplaatsen van verschillende afmetingen, variërend van 5,50 x 2,50 meter tot 10 x 4 meter. Voor bijna elke boot hebben we een passende ligplaats te huur.

Locatie en faciliteiten

In Zuidwesthoek zijn er 380 ligplaatsen en bij Kaap Hoorn 120 ligplaatsen. Bij Zuidwesthoek tref je alle faciliteiten zoals:

Beide locaties hebben ook horeca gelegenheden in de buurt. Het seizoen loopt van 15 april tot 15 oktober.

Ligplaats huren? Schrijf je in voor onze wachtlijst

Aan de hand van de afmetingen van je boot zetten wij je op de juist wachtlijst voor een bijpassende box (rubberboten en kleine zeilboten kunnen eventueel op de wal). Helaas zijn onze wachtlijsten lang en kunnen wij moeilijk zeggen hoelang het duurt. Neem gerust een telefonisch contact op om na te vragen waar je staat, maar houd er rekening mee dat het een seizoen kan duren.

Opnieuw een Polyvalkje gehuurd. Fijne service, goed onderhouden boot. Sanitair aanwezig. Alles schoon en goed bereikbaar. Zeker weer een herhaling.

--  Ewoud Plante

Kajak gehuurd voor een uurtje. Prima geregeld. Door een misverstand was ik de contant betaalde borg vergeten op te halen. Ik werd gebeld en ze hebben het keurig netjes overgemaakt.

--  Ietje Penninga

Mooi, zonnig en rustig prachtig uit zicht over het meer !

--  Harko Smidt