050-3094444

reviews 4.8 / 5

Jachthaven Zuidwesthoek
 

Bootje huren aan het Paterswoldsemeer?

Bekijk de bootverhuur opties van Jachthaven Zuidwesthoek

Bekijk aanbod

Het is een situatie die we allemaal wel eens hebben meegemaakt. Je bent heerlijk aan het ontspannen bij het Paterwoldsemeer en overal om je heen zie je mensen genieten van hun dag op het water in zeilboten, sloepen, motorboten en kano's. Opeens gaat het kriebelen en wil je zelf ook het water op. Maar dan komt de vraag: waar vind je snel en eenvoudig een boot om te huren? 

Via onze website kun je direct een bootje huren om je avontuur op het water te beginnen. Bij ons heb je de keuze uit een scala aan boten, van zeilboten tot motorbootjes, die perfect aansluiten bij jouw wensen en behoeften. Bekijk de verschillende boten en tarieven voor meer informatie en maak dan een keuze.  

Ontdek de bootverhuur opties van Jachthaven Zuidwesthoek en maak vandaag nog je keuze voor een onvergetelijke dag op het water! 

Zeilboot huren?

Boek nu

Sloep huren?

Boek nu

Kano huren?

Boek nu

Sup huren?

Boek nu

Motorboot huren?

Boek nu

 

Ruime keuze in bootverhuur

Bij ons kun je allerlei boten huren, perfect voor een heerlijke dag op het Paterswoldsemeer. En het mooie is, je hebt geen vaarbewijs nodig om met onze boten het water op te gaan. Bovendien voorzien we je graag van duidelijke instructies, zodat je vol vertrouwen het water op kunt.  

Ook boten te koop bij Jachthaven Zuidwesthoek

Huur jij regelmatig een boot bij Jachthaven Zuidwesthoek om een dag op het water te vertoeven? Dan is het wellicht een slimme stap om een tweedehands boot aan te schaffen. Dit bied je de vrijheid om te varen wanneer het jou uitkomt, zonder dat je steeds bij ons hoeft te reserveren. Dit maakt het mogelijk om zelfs tijdens de warme zomeravonden samen met familie, vrienden of kennissen het water op te gaan. Als dit als muziek in je oren klinkt, bekijk dan snel al onze boten die momenteel te koop staan.  

Opnieuw een Polyvalkje gehuurd. Fijne service, goed onderhouden boot. Sanitair aanwezig. Alles schoon en goed bereikbaar. Zeker weer een herhaling.

--  Ewoud Plante

Kajak gehuurd voor een uurtje. Prima geregeld. Door een misverstand was ik de contant betaalde borg vergeten op te halen. Ik werd gebeld en ze hebben het keurig netjes overgemaakt.

--  Ietje Penninga

Mooi, zonnig en rustig prachtig uit zicht over het meer !

--  Harko Smidt