050-3094444

 4.6 / 5

Jachthaven Zuidwesthoek
 
  •  Sinds 1984
  •  500 ligplaatsen & Winterstalling
  •  Watersport evenementen
  •  Voor passanten en pleziervaarders

Bootje huren aan het Paterswoldsemeer?

Bekijk de boten van Jachthaven Zuidwesthoek

Bekijk aanbod

We herkennen dat. Je bent op pad en gaat even zitten aan het Paterswoldsemeer. Overal zie je mensen die plezier maken op het water in zeilboten, sloepen, motorbootjes of kano's. Opeens gaat het kriebelen. Je wil ook het water op. Maar waar vind je zo snel een boot?

Zo, ben je er klaar voor? Boek direct een boot! Of bekijk eerst eens de verschillende boten en de tarieven voor meer informatie en maak dan een keus.

Bij onze boten verhuur in Jachthaven Zuidwesthoek zijn er verschillende huuropties:

Zeilboot huren?

Boek nu

Sloep huren?

Boek nu

Kano huren?

Boek nu

Sup huren?

Boek nu

Motorboot huren?

Boek nu

 

Bij ons kun je allerlei boten huren

Al deze vaartuigen zijn van een degelijke kwaliteit. Daarnaast heb je geen vaarbewijs nodig om ermee te varen en van tevoren krijg je ook nog eens goede instructies van ons. Alles voor een plezierige tijd op het Paterswoldsemeer. En wie weet krijg je straks zo de smaak te pakken dat je straks je eigen boot koopt. Ook daarvoor kun je bij Jachthaven Zuidwesthoek terecht. Bekijk hiervoor de botenverkoop bij Jachthaven Zuidwesthoek.

Ook boten te koop bij Jachthaven Zuidwesthoek

Huur jij regelmatig een boot bij Jachthaven Zuidwesthoek om een dag op het water te dobberen? Dan is het wellicht een goed idee om een tweedehands boot te kopen. Hiermee hoef je namelijk niet meer bij ons een boot te reserveren en kan je zelf bepalen wanneer jij tijd doorbrengt op het water. Dit maakt het mogelijk om zelfs tijdens de warme zomeravonden samen met familie, vrienden of kennissen onder het genot van een hapje en drankje te varen. Klinkt dit als muziek in de oren? Bekijk dan snel alle boten die wij momenteel te koop hebben.

Opnieuw een Polyvalkje gehuurd. Fijne service, goed onderhouden boot. Sanitair aanwezig. Alles schoon en goed bereikbaar. Zeker weer een herhaling.

--  Ewoud Plante

Kajak gehuurd voor een uurtje. Prima geregeld. Door een misverstand was ik de contant betaalde borg vergeten op te halen. Ik werd gebeld en ze hebben het keurig netjes overgemaakt.

--  Ietje Penninga

Mooi, zonnig en rustig prachtig uit zicht over het meer !

--  Harko Smidt