050-3094444

reviews 4.8 / 5

Jachthaven Zuidwesthoek

Jachthaven Zuidwesthoek, uw thuisbasis aan het Paterswoldsemeer

Met 500 ligplaatsen, een winterstalling en een passantenhaven biedt Jachthaven Zuidwesthoek in de provincie Groningen alles wat je van een jachthaven mag verwachten. Toch zien wij het anders. Je kunt Jachthaven Zuidwesthoek gerust beschouwen als je thuisbasis voor waterrecreatie aan het Paterswoldsemeer.

Ligplaatsen

Vraag aan

Winter stalling

Vraag aan

 

Jachthaven Zuidwesthoek heeft alles in huis voor een onvergetelijke tijd

Jachthaven Zuidwesthoek bestaat sinds 1984 en heeft alles in huis voor een onvergetelijke tijd aan het Paterswoldsemeer. Welke faciliteiten treft u bij ons aan? Een winterstalling voor je boot, een verkooppunt voor een buitenboordmotor of brandstof, een dienst voor onderhoud aan je zeilboot of motorboot en uiteraard een plek in de passantenhaven waar je aan kunt meren.

Verder hebben wij een brandstofvoorziening met benzine, mengsmering, en diesel en een watersportwinkel voor lak, verf, lijnen, zwemvesten, watertanks, gasflessen, buitenboordmotoren, boottrailers, drinken en...ijs. Maar ook sanitaire voorzieningen, elektriciteit, water en het allerbelangrijkst: service! Bekijk de tarieven van Jachthaven Zuidwesthoek.

Jachthaven Zuidwesthoek heeft een prachtlocatie aan het Paterswoldsemeer

Het Paterswoldsemeer staat bekend als een van de mooiste meren van Groningen. Het meer typeert zich door de vele eilandjes, bossen, stranden, fietspaden en horecagelegenheden. Deze kenmerken zorgen ervoor dat het Paterswoldsemeer de ultieme waterrecreatie ervaring geeft. Daarnaast is het meer verbonden aan de Hoornse plassen en aan het Noord-Willemskanaal. Dit zorgt voor goede doorvaarroutes voor passanten en pleziervaarders die meer willen zien dan alleen het Paterswoldsemeer. Jachthaven Zuidwesthoek is met de uitgebreide faciliteiten de perfecte optie om tussendoor aan te leggen.

Doe maar alsof je thuis bent

We staan altijd voor je klaar en horen graag hoe we je kunnen helpen. Ben je benieuwd wat Jachthaven Zuidwesthoek jou te bieden heeft? Neem contact met ons op of kom gerust eens langs. We zien je graag bij Jachthaven Zuidwesthoek, doe maar alsof je thuis bent.

Opnieuw een Polyvalkje gehuurd. Fijne service, goed onderhouden boot. Sanitair aanwezig. Alles schoon en goed bereikbaar. Zeker weer een herhaling.

--  Ewoud Plante

Kajak gehuurd voor een uurtje. Prima geregeld. Door een misverstand was ik de contant betaalde borg vergeten op te halen. Ik werd gebeld en ze hebben het keurig netjes overgemaakt.

--  Ietje Penninga

Mooi, zonnig en rustig prachtig uit zicht over het meer !

--  Harko Smidt