050-3094444

reviews 4.8 / 5

Jachthaven Zuidwesthoek

Onze watersportwinkel heeft alles aan boord

Je kent het wel. Denk je een week lekker te gaan zeilen, ontdek je dat je lijnen tekort komt. Alle hens aan dek...wat nu? Geen zorgen, onze watersportwinkel in Jachthaven Zuidwesthoek heeft alles wat je aan boord nodig hebt waardoor je weer wind in de zeilen krijgt.


Kom eens winkelen

Wat heb je nodig? Lijnen, landvasten, harpen, sluitingen, zwemvesten, watertanks, brandstoftanks, zeer veilige kunststof gasflessen, accu's, schoonmaakmiddelen, fenders, vlaggenstokken, benzine, diesel, mengsmering, allerlei dranken; we hebben het allemaal in onze watersportwinkel. Hebben we het niet, dan bestellen we het voor je. We zijn trouwens dealer in allerlei soorten verf van International, De IJssel en Epifanes, dealer in Pega boottrailers, dealer in Torqeedo elektrische buitenboordmotoren en subdealer in Mercury buitenboordmotoren. Kom eens winkelen, al is het maar voor een lekker ijsje. Dat hebben wij ook in allerlei soorten.

Je kunt ons ook bellen of e-mailen!

 

 

Opnieuw een Polyvalkje gehuurd. Fijne service, goed onderhouden boot. Sanitair aanwezig. Alles schoon en goed bereikbaar. Zeker weer een herhaling.

--  Ewoud Plante

Kajak gehuurd voor een uurtje. Prima geregeld. Door een misverstand was ik de contant betaalde borg vergeten op te halen. Ik werd gebeld en ze hebben het keurig netjes overgemaakt.

--  Ietje Penninga

Mooi, zonnig en rustig prachtig uit zicht over het meer !

--  Harko Smidt