050-3094444

reviews 4.8 / 5

Jachthaven Zuidwesthoek

Winterstalling voor je boot

Ben je op zoek naar een winterstalling voor je boot? In de wintermaanden zal je waarschijnlijk niet vaak het water op gaan. Tijd om je boot op het droge te halen. Ook daarvoor kun je bij Jachthaven Zuidwesthoek terecht. Of je je boot nou buiten of binnen stalt, je kunt erop vertrouwen dat het een veilige plek voor de winter krijgt. Je boot takelen we uit het water met onze kraan die een vermogen heeft van 5 ton. Daarna spuiten we je boot af, plaatsen het op de botenkar en zetten we het weg op gegalvaniseerde scheepsbokken. In het voorjaar takelen we je boot vanuit de winterstalling weer in het water.

Veilig je boot stallen bij onze winterstalling

In onze winterstalling kun je veilig je boot stallen. Ook het hijsen gaat op een veilige manier, onze hijsinstallatie wordt namelijk jaarlijks goedgekeurd. Dat houdt in dat de installatie, de kraan, de hijsbanden en de heftruck degelijk en betrouwbaar zijn. Daarnaast wordt ons personeel regelmatig geschoold, onder andere in veilig hijsen, bedrijfshulpverlening en EHBO. Voor jou gelden er ook aandachtspunten in de winterperiode: 

Wij houden natuurlijk ook een oogje in het zeil door regelmatig over ons terrein te lopen. Alles voor de veiligheid van jou en je boot. Dus heb je een winterstalling nodig? Bij Jachthaven Zuidwesthoek bent u aan het juiste adres. Aanmelden kan vanaf augustus via het aanmeldformulier op onze website.

Regel direct je winterstalling bij Jachthaven Zuidwesthoek

Bij Jachthaven Zuidwesthoek kun je in de winter gebruik maken van de winterstalling en in de zomer heerlijk genieten van de bruisende jachthaven. Jachthaven Zuidwesthoek is meer dan alleen een jachthaven, je kunt namelijk aanmeren bij 500 verschillende ligplaatsen met allerlei faciliteiten. Daarnaast bieden we professioneel onderhoud van je boot. Interesse in een plekje in onze winterstalling? Aanmelden kan vanaf augustus via de website.

Voor overige vragen betreft de winterstalling kun je gerust contact met ons opnemen of klik hier voor de tarieven!

Opnieuw een Polyvalkje gehuurd. Fijne service, goed onderhouden boot. Sanitair aanwezig. Alles schoon en goed bereikbaar. Zeker weer een herhaling.

--  Ewoud Plante

Kajak gehuurd voor een uurtje. Prima geregeld. Door een misverstand was ik de contant betaalde borg vergeten op te halen. Ik werd gebeld en ze hebben het keurig netjes overgemaakt.

--  Ietje Penninga

Mooi, zonnig en rustig prachtig uit zicht over het meer !

--  Harko Smidt