050-3094444

 4.6 / 5

Jachthaven Zuidwesthoek

Van jouw boot maken we een plaatje

Het oog wil ook wat! Natuurlijk gaat het erom dat je boot goed onderhouden is en je niet in de steek laat, tegelijkertijd telt het uiterlijk ook mee. De schoonheid van een boot zit voor een deel in het schilderwerk. Laat dat nou net datgene zijn waar de meeste booteigenaren geen zin in hebben. Maar wij wel! Bij Jachthaven Zuidwesthoek voeren we met alle plezier jouw schilderwerkzaamheden uit. Dat doen we met professionele verf van International Yacht Paint, De IJssel en Epifanes én met toewijding.


Antifouling

Fouling is de ongewenste aangroei van microscopisch kleine organismen, mosselen en algen op een scheepsromp onder het wateroppervlakte. Om een schip hiertegen te beschermen gebruikt men een speciale verf die antifouling genoemd wordt (Bron: Wikipedia). Er zijn verschillende systemen en merken van antifouling verkrijgbaar. Daarom is een degelijk advies over het systeem voor jouw boot van essentieel belang. Het is namelijk niet mogelijk om zomaar verschillende types antifouling "over elkaar heen te zetten". Wij stellen vast op welke ondergrond we de antifouling gaan toepassen, wat de huidige staat is van het onderwaterschip en in welk vaargebied je wilt varen. Kortom: we geven je deskundig advies over alle merken antifouling.

Neem contact met ons op over het uitvoeren van schilderwerkzaamheden die je boot duurzaam beschermen. Van jouw boot maken we een plaatje.

Opnieuw een Polyvalkje gehuurd. Fijne service, goed onderhouden boot. Sanitair aanwezig. Alles schoon en goed bereikbaar. Zeker weer een herhaling.

--  Ewoud Plante

Kajak gehuurd voor een uurtje. Prima geregeld. Door een misverstand was ik de contant betaalde borg vergeten op te halen. Ik werd gebeld en ze hebben het keurig netjes overgemaakt.

--  Ietje Penninga

Mooi, zonnig en rustig prachtig uit zicht over het meer !

--  Harko Smidt