Van jouw boot maken we een plaatje

Het oog wil ook wat! Natuurlijk gaat het erom dat je boot goed onderhouden is en je niet in de steek laat, tegelijkertijd telt het uiterlijk ook mee. De schoonheid van een boot zit voor een deel in het schilderwerk. Laat dat nou net datgene zijn waar de meeste booteigenaren geen zin in hebben. Maar wij wel! Bij Jachthaven Zuidwesthoek voeren we met alle plezier jouw schilderwerkzaamheden uit. Dat doen we met professionele verf van International Yacht Paint, De IJssel en Epifanes én met toewijding.


Inspectierapport

Door die toewijding en door onze samenwerking met International Paint, krijgt je boot ook nog eens de kwaliteit dat het nodig heeft. Een inspecteur van International Paint voert namelijk een inspectie uit. Daarvan krijg je een inspectierapport waarin de huidige staat wordt beschreven en waarin advies wordt gegeven over het nieuw aan te brengen onderwatersysteem om fouling tegen te gaan (antifouling).


Antifouling

Fouling is de ongewenste aangroei van microscopisch kleine organismen, mosselen en algen op een scheepsromp onder het wateroppervlakte. Om een schip hiertegen te beschermen gebruikt men een speciale verf die antifouling genoemd wordt (Bron: Wikipedia). Er zijn verschillende systemen en merken van antifouling verkrijgbaar. Daarom is een degelijk advies over het systeem voor jouw boot van essentieel belang. Het is namelijk niet mogelijk om zomaar verschillende types antifouling "over elkaar heen te zetten". Wij stellen vast op welke ondergrond we de antifouling gaan toepassen, wat de huidige staat is van het onderwaterschip en in welk vaargebied je wilt varen. Kortom: we geven je deskundig advies over alle merken antifouling.

Neem contact met ons op over het uitvoeren van schilderwerkzaamheden die je boot duurzaam beschermen. Van jouw boot maken we een plaatje.

takelschema

Ligplaats aanvragen

botentekoop

zeilcompetitie

fotogalerij

jachthaven nieuws

Takelschema voorjaar '19

Openingstijden gewijzigd i.v.m. verbouwing

Takelschema najaar '18

Takelschema voorjaar '18

Vacature baliemedewerker

Openingstijden Vakantieperiode

Aanmelden winterstalling

Slotavond bedrijvencompetitie

Takelschema najaar

 

 

  Openingstijden Botenverhuur Direct naar

 

 
Maandag 12.00 uur tot 17.30 uur
Dinsdag 09.00 uur tot 17.30 uur
Woensdag 09.00 uur tot 17.30 uur
Donderdag 09.00 uur tot 17.30 uur
Vrijdag 09.00 uur tot 17.30 uur
Zaterdag 09.00 uur tot 17.30 uur
Zondag 09.00 uur tot 17.30 uur

Zeilboot huren
Sloep huren
Motorboot huren
Kano huren

Sitemap

De Jachthaven
Onderhoud
Bootverhuur
Evenementen
Algemene voorwaarden
Boten te koop
Winterstalling
Passantenhaven

© 2018 TriplePro Online Marketing - Jachthaven Zuidwesthoek


Telefoon: 050 - 309 44 44

Direct contact

Bootje huren

Jachthaven Zuidwesthoek
hiswa
boot takelenvanaf de takelsloep huren groningenvalk huren groningenwinkel jachthaven zuidwesthoek
Blauwe Vlag