050-3094444

reviews 4.8 / 5

Jachthaven Zuidwesthoek

Zeilabonnement afsluiten?

Genieten van een lekker dagje zeilen op het water, maar wil je geen eigen Polyvalk zeilboot aanschaffen? Het afsluiten van een zeilabonnement is de ideale oplossing. Zo profiteer je van de voordelen van heerlijk zeilen zonder dat je zelf een zeilboot hoeft aan te schaffen en te onderhouden. Benieuwd naar de voorwaarden en voordelen? Lees gauw verder!

Hoe werkt het afsluiten van een zeilabonnement?

Om zo snel mogelijk te kunnen genieten van een dagje zeilen op het water met de Polyvalk zeilboot leggen wij jou uit hoe het afsluiten van een zeilabonnement precies in zijn werk gaat. Voor het afsluiten van zeilabonnement betaal je vooraf een vast jaarbedrag waarmee je 25 keer in het vaarseizoen kunt zeilen. Het tarief voor 2023 bedraagt € 545,00 (incl. BTW) met een borgsom van €50,00. Dit bedrag wordt eenmalig afgeschreven van jouw rekening. Je betaalt dit bedrag bij ons aan de balie of door het invulformulier hierboven in te vullen.

Het zeilabonnement is persoonsgebonden, maar voor slechts €193,00 kun je een extra persoon toevoegen op jouw abonnement. Vervolgens ontvang je per e-mail een bevestiging met daarbij een verificatiedocument dat dient ter bevestiging van jouw zeilabonnement. Deze neem je vervolgens mee ter identificatie om aan te tonen dat jij een zeilabonnement bij ons hebt afgesloten.

Algemene voorwaarden van een zeilabonnement bij Jachthaven Zuidwesthoek

Om goed op de hoogte te zijn van all onze algemene voorwaarden hebben wij ze hier voor jou op een rijtje gezet:

Annulering van een gereserveerde boot: uiterlijk 24 uur voor aanvang van de huurperiode Indien later (of helemaal niet) geannuleerd wordt, moeten wij je helaas de reguliere huurprijs in rekening brengen

Zeilabonnement afsluiten

 

Wat zijn de voordelen van een zeilabonnement?

Uiteraard brengt het afsluiten van een zeilabonnement voordelen met zich mee. Een belangrijk feit is dat je ten opzichte van het regulier huren van een zeilboot met een zeilabonnement na 9 keer zeilen al voordeliger uit bent.

Het afsluiten van een abonnement ten opzichte van het aanschaffen van een zeilboot heeft sowieso al het voordeel dat je geld bespaart op de aanschafprijs en de afschrijvingskosten. Bovendien geniet je wel van dezelfde voordelen zoals een lekker dagje uitwaaien op het water met jouw familie of vrienden! Daarbij ben je niet afhankelijk van winterstallingskosten en zomerligplaatsen. Ten slotte profiteer je van het afsluiten van een abonnement bij Jachthaven Zuidwesthoek van een prachtige Polyvalk zeilboot zonder de eventuele onderhoudskosten.

 

Enthousiast geworden?

Neem contact met ons op of vul het invulformulier hierboven in!

Zeilabonnement afsluiten

 

Opnieuw een Polyvalkje gehuurd. Fijne service, goed onderhouden boot. Sanitair aanwezig. Alles schoon en goed bereikbaar. Zeker weer een herhaling.

--  Ewoud Plante

Kajak gehuurd voor een uurtje. Prima geregeld. Door een misverstand was ik de contant betaalde borg vergeten op te halen. Ik werd gebeld en ze hebben het keurig netjes overgemaakt.

--  Ietje Penninga

Mooi, zonnig en rustig prachtig uit zicht over het meer !

--  Harko Smidt