050-3094444

reviews 4.8 / 5

Jachthaven Zuidwesthoek

Teambuilding 

Herkent u de gedachte dat een teamuitje wel gezellig kan zijn maar dat het uiteindelijk tot weinig tastbaars leidt, u er meer uit zou willen halen? Wilt u bijvoorbeeld tijdens uw bedrijfsuitje naast gezelligheid actief werken aan teambuilding? Zo ja, dan hebben wij diverse mogelijkheden om een programma samen te stellen waarin aandacht gegeven kan worden aan; samenwerken, communiceren, strategie bepalen, plannen maken, doelen voor ogen houden of waarbij proactief handelen centraal staat. 

Wij laten de teamgerichte doelen ervaren en herkennen tijdens een gezellige dag met diverse (watersport) activiteiten. Wij vinden het belangrijk de doelstelling van de dag (wat neemt men na de dag minimaal mee naar huis?) vooraf met u door te nemen en het programma met u af te stemmen. 

Enkele voorbeelden van programma’s vindt u hier. De team doelen en programma’s zijn in overleg te mixen tot een programma welke het beste aansluit bij de behoefte van uw organisatie. 

Wij combineren gezelligheid met effectiviteit.
Vul het onderstaande contactformulier om de opties te bespreken of een offerte aan te vragen.

fotofotofoto

Vul onderstaand contactformulier om de mogelijkheden te bespreken over een teambuilding uitje.

Opnieuw een Polyvalkje gehuurd. Fijne service, goed onderhouden boot. Sanitair aanwezig. Alles schoon en goed bereikbaar. Zeker weer een herhaling.

--  Ewoud Plante

Kajak gehuurd voor een uurtje. Prima geregeld. Door een misverstand was ik de contant betaalde borg vergeten op te halen. Ik werd gebeld en ze hebben het keurig netjes overgemaakt.

--  Ietje Penninga

Mooi, zonnig en rustig prachtig uit zicht over het meer !

--  Harko Smidt