050-3094444

reviews 4.8 / 5

Jachthaven Zuidwesthoek

Onderhoud van je binnenboordmotor

Voor binnenboordmotoren hebben we in Jachthaven Zuidwesthoek een Inboard service. Ons onderhoudsteam is deskundig en ervaren en werkt waar nodig samen met andere experts in het onderhoud van je binnenboordmotor.

Klik hier voor onze inboard service


Onderhoud aan allerlei merken buitenboordmotoren

Jachthaven Zuidwesthoek biedt ook een Outboard service voor buitenboordmotoren. Wat betekent dat je bij ons gerust je buitenboordmotor uit handen kunt geven voor reparatie en onderhoud. We hebben uitgebreide ervaring en zijn zeer deskundig op het gebied van onderhoud aan allerlei merken buitenboordmotoren.

Klik hier voor onze outboard service


Neem contact met ons op

Neem contact met ons op om de onderhoudswerkzaamheden of reparaties te bespreken of kom eens langs. Of bekijk de binnenboordmotoren en buitenboordmotoren die we te koop hebben. Onderhoud, reparatie of koop; we zorgen er in elk geval voor dat je weer gauw het water op kunt.

Opnieuw een Polyvalkje gehuurd. Fijne service, goed onderhouden boot. Sanitair aanwezig. Alles schoon en goed bereikbaar. Zeker weer een herhaling.

--  Ewoud Plante

Kajak gehuurd voor een uurtje. Prima geregeld. Door een misverstand was ik de contant betaalde borg vergeten op te halen. Ik werd gebeld en ze hebben het keurig netjes overgemaakt.

--  Ietje Penninga

Mooi, zonnig en rustig prachtig uit zicht over het meer !

--  Harko Smidt