050-3094444

Jachthaven Zuidwesthoek
 

SUP huren aan het Paterswoldsemeer

Jachthaven Zuidwesthoek is de perfecte plek om een dagje van het Paterswoldsemeer te genieten. Wil je graag iets extra avontuurlijks beleven, huur dan een van onze SUPs. Stand up paddelen, of makkelijker gezegd, SUPpen, is een van de leukste water activiteiten. Je kan alleen een SUP huren, of samen met een groep, wij hebben alles klaarliggen.

Boek hier uw SUP

Een dagje Suppen aan het Paterswoldsemeer

SUP is een van de leukste activiteiten op het water, en een fantastische manier om het Paterswoldsemeer te ontdekken. Je kunt alle kanten op, en bent vrij om het hele meer te verkennen. Je staat op je SUP board en met je paddel kan je alle kanten op. Ook kun je als beginner een SUP huren, iedereen kan het leren en je hebt geen ervaring nodig.

SUP board en Paddels huren bij Jachthaven Zuidwesthoek

Lijkt het je leuk om een keertje uit te proberen of SUP wat voor jou is? Bij Jachthaven Zuidwesthoek kan je heel makkelijk een SUP huren. Je kan de SUPs per uur huren, zo kan je zelf bepalen hoe lang je er op uit wilt. Je kan een SUP board in je eentje gebruiken, maar dat betekend natuurlijk niet dat je alleen op pad moet. Wij hebben wij 5 SUP boards en paddels, zo kan je gezellig met een groep het avontuur aan. Wanneer je SUPs wilt huren kan je zelf aangeven wanneer en hoe lang je ze wilt gebruiken. Zo kan je op je eigen gemak het hele Paterswoldsemeer verkennen. Meer informatie over het huren en de tarieven vind je hieronder.

Tarieven per Sup (max 1 pers.)

Maandag* t/m zondag

*Maandag vanaf 12.00 uur geopend

Borg: €25,00

Foto's

Kenmerken:

Type:Sup ''Jobe Duna 11.6''
Aantal van dit type:5
Lengte:-
Breedte:-
Diepgang:-
Doorvaarhoogte:-
Motor:geen
Aantal personen:1
Slaapplekken:-
Bijzonderheden:Huisdieren niet toegestaan
  
Borg: (contant/pin)€ 25,00

Vragen over SUPs huren ?

Heb jij een dringende vraag en wordt deze niet beantwoord in de meest gestelde vragen? Geen zorgen, wij hopen jouw vraag alsnog telefonisch te kunnen beantwoorden. Bij dringende vragen verzoeken wij je even te bellen. Heb je een andere vraag dan kun je on ook bereiken via ons contactformulier. Wij zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden

 
"Helemaal vergeten dat het hier gewoon kon!"

-Henk en Anja