050-3094444

reviews 4.8 / 5

Jachthaven Zuidwesthoek

Welkom in onze passantenhaven

Ben je avontuurlijk ingesteld? Hou je ervan om steeds een andere haven aan te doen? Dan is de passantenhaven van Jachthaven Zuidwesthoek echt iets voor jou. Daar kun je aanmeren bij een van de vijftien ligplaatsen aan een groene wal.


Gebruik maken van voorzieningen

Als je boot in onze passantenhaven ligt, kun je tegen betaling gebruik maken van de voorzieningen in de jachthaven zoals douche, wasmachine en wasdroger. Het gebruik van toilet is bij de prijs inbegrepen. Lekker eten of ander vermaak hoef je trouwens niet ver te zoeken. Er zijn volop horecagelegenheden in de buurt. In vijf minuten fiets je naar de supermarkt van Albert Heijn en in een half uur ben je in de stad Groningen. Klik hier voor de tarieven en voorwaarden of hier om contact met ons op te nemen! Je bent van harte welkom in onze passantenhaven.

 

 

Opnieuw een Polyvalkje gehuurd. Fijne service, goed onderhouden boot. Sanitair aanwezig. Alles schoon en goed bereikbaar. Zeker weer een herhaling.

--  Ewoud Plante

Kajak gehuurd voor een uurtje. Prima geregeld. Door een misverstand was ik de contant betaalde borg vergeten op te halen. Ik werd gebeld en ze hebben het keurig netjes overgemaakt.

--  Ietje Penninga

Mooi, zonnig en rustig prachtig uit zicht over het meer !

--  Harko Smidt