050-3094444

 4.6 / 5

Jachthaven Zuidwesthoek
 
  •  Sinds 1984
  •  500 ligplaatsen & Winterstalling
  •  Watersport evenementen
  •  Voor passanten en pleziervaarders

Bootje huren aan het Paterswoldsemeer

Bekijk aanbod

Jachthaven Zuidwesthoek is de perfecte plek om een dag ongestoord te genieten aan het water. Varen met je vrienden of familie in een eigen sloep op het water, wat wil je nog meer? Deze unieke locatie is perfect gelegen aan het Paterswoldsemeer in Haren. Je vindt hier tal van leuke cafés en restaurants waar je kunt genieten van heerlijk eten. Wij bieden 2 verschillende sloepen aan. In sloep 1 kun je met maximaal 6 personen varen. Ideaal voor kleine vriendengroepen. Wil jij graag varen met je familie of grotere groepen? Dan hebben wij ook nog de 12-persoons sloep in de aanbieding.

Beide sloepen worden uitgebreid behandeld wanneer je klikt op onderstaande opties. Vragen over de sloepen? Onderaan deze pagina hebben wij de meest gestelde vragen voor jou op een rijtje gezet!

 

Sloep 6 personen huren?

Boek nu

Sloep 12 personen huren?

Boek nu

Meest gestelde vragen

Ik heb geen vaarbewijs, wat nu?
Geen zorgen, voor het besturen van onze sloepen is geen vaarbewijs nodig. Wel hanteren wij een minimum leeftijd van 18 jaar.

Hoelang kan ik een sloep huren?
De minimale huurtijd van een sloep is 2 uur. Kijk bij de desbetreffende sloep wat het kost om een sloep een halve of hele dag te huren.

Is het mogelijk met een grote groep meerdere sloepen te huren?
Het is mogelijk om als grote groep het water op te gaan. We raden wel aan om hiervoor contact met ons op te nemen. Naast varen bieden we zelfs nog meer te gekke evenementen aan wat perfect is voor familie- of bedrijfsuitjes.

Is het mogelijk om op de boten te overnachten?
Nee, overnachten op onze sloepen is helaas niet toegestaan.

Mag ik met jullie sloepen door Groningen varen?
Nee, het is niet toegestaan om met onze boten van het Paterswoldsemeer af te gaan.

Heb jij een dringende vraag en wordt deze niet beantwoord in de meest gestelde vragen? Geen zorgen, wij hopen jouw vraag alsnog telefonisch te kunnen beantwoorden. Bij dringende vragen verzoeken wij je even te bellen. Heb je een andere vraag dan kun je on ook bereiken via ons contactformulier. Wij zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Opnieuw een Polyvalkje gehuurd. Fijne service, goed onderhouden boot. Sanitair aanwezig. Alles schoon en goed bereikbaar. Zeker weer een herhaling.

--  Ewoud Plante

Kajak gehuurd voor een uurtje. Prima geregeld. Door een misverstand was ik de contant betaalde borg vergeten op te halen. Ik werd gebeld en ze hebben het keurig netjes overgemaakt.

--  Ietje Penninga

Mooi, zonnig en rustig prachtig uit zicht over het meer !

--  Harko Smidt