050-3094444

reviews 4.8 / 5

Jachthaven Zuidwesthoek

Organisatie van jullie bruiloft varen in goede handen

Stel je eens voor hoe jij en je aanstaande huwelijkspartner opgehaald worden in een speciale boot om getrouwd te worden op een bijzondere plek aan het Paterswoldsemeer. En misschien zie je ook voor je hoe jullie gasten meevaren. Ach...het is maar een droom. Nee hoor, bij Jachthaven Zuidwesthoek bestaat dat bruiloft varen echt.


Benieuwd hoe jullie dag eruit komt te zien?

Wij, de eigenaren Mariska en Dennis den Boef kunnen er zelfs over meepraten. Onze bruiloft aan het Paterswoldsemeer hebben wij ook georganiseerd en onze familie en vrienden praten er nu nog over. Er is zelfs over geschreven in de Scheepvaartkrant. De organisatie van jullie bruiloft varen is bij ons in goede en creatieve handen. Ben je benieuwd hoe jullie dag eruit komt te zien? Neem contact met ons op en wij zorgen voor een behouden vaart.

 

 

Opnieuw een Polyvalkje gehuurd. Fijne service, goed onderhouden boot. Sanitair aanwezig. Alles schoon en goed bereikbaar. Zeker weer een herhaling.

--  Ewoud Plante

Kajak gehuurd voor een uurtje. Prima geregeld. Door een misverstand was ik de contant betaalde borg vergeten op te halen. Ik werd gebeld en ze hebben het keurig netjes overgemaakt.

--  Ietje Penninga

Mooi, zonnig en rustig prachtig uit zicht over het meer !

--  Harko Smidt