050-3094444

reviews 4.8 / 5

Jachthaven Zuidwesthoek

Groeps / Bedrijfsuitje

Opzoek naar een leuk en sportief bedrijfsuitje? Of wil u een origineel uitje als familiedag organiseren? Of wil je gewoon met een grote groep het water op? Wij hebben alles in huis om er een geslaagde dag van te maken. Wij hebben ruime ervaring in het bedenken en organiseren van compleet verzorgde groeps- en bedrijfsuitjes. Het is uiteraard mogelijk om met grotere groepen meerdere boten te huren en ‘vrij’ te varen op het Paterswoldse- en Hoornsmeer. Als u toch liever wat meer groepsactiviteit wil, dan hebben we eventueel de volgende mogelijkheden.

Zeilcompetitie

Wat is er nou leuker om met je collega’s of vrienden een sportief middagje te gaan zeilen? Zeilervaring is hierbij niet verplicht. De groep wordt ontvangen bij ons op de haven met koffie en wat lekkers. Na een korte schippersmeeting kunnen de teams worden ingedeeld en worden voorgesteld aan de instructeurs. De teams krijgen aan boord eerst een spoedcursus zeilen voordat de competitie van start gaat. De zeilcompetitie bestaat uit meerdere rondes (afhankelijk van het weer) en wordt door ons van begin tot eind begeleid. Na afloop zullen de teams weer terugkeren bij ons in de haven, waar vervolgens de prijsuitreiking plaats zal vinden.

Sloepen puzzeltocht

Liever toch iets rustiger aan doen en lekker het water op, maar toch actief met de groep samenwerken? Dan is de puzzeltocht een erg leuke en gezellige activiteit met een groep. U wordt ontvangen bij ons op de haven met koffie en wat lekkers. Na een korte uitleg over de opdracht en de boten, kunnen de teams ingedeeld worden en aan boord stappen. Elk team krijgt een eigen kaart mee. Door middel van de puzzeltocht vaart u langs de mooiste plekjes en stukjes natuur van het Paterswoldsemeer en Hoornse meer. Wanneer alle opdrachten zijn uitgevoerd, keren de teams weer terug naar de haven en zal de prijsuitreiking plaats vinden.

 

bedrijfsuitjefotobedrijfsuitjebedrijfsuitjefoto

Uiteraard is er nog veel meer mogelijk en denken wij met alle liefde mee met uw wensen. Voor meer informatie over een bedrijfsuitje of een groepsuitje kunt u het onderstaande contactformulier invullen.

 

 

 

Opnieuw een Polyvalkje gehuurd. Fijne service, goed onderhouden boot. Sanitair aanwezig. Alles schoon en goed bereikbaar. Zeker weer een herhaling.

--  Ewoud Plante

Kajak gehuurd voor een uurtje. Prima geregeld. Door een misverstand was ik de contant betaalde borg vergeten op te halen. Ik werd gebeld en ze hebben het keurig netjes overgemaakt.

--  Ietje Penninga

Mooi, zonnig en rustig prachtig uit zicht over het meer !

--  Harko Smidt