050-3094444

reviews 4.8 / 5

Jachthaven Zuidwesthoek

Boot kopen

Bekijk boten

Wil jij een boot kopen? Dat is een uitstekend idee! Er is namelijk geen beter tijdverdrijf dan een hele dag op het water dobberen. Steeds meer mensen hebben dankzij de coronapandemie het rustgevend gevoel van de pleziervaart mogen beleven. Hierdoor is het varen met een boot inmiddels reuze populair bij zowel jong als oud. Om altijd te gaan en staan waar je wilt, is het wellicht verstandig om een boot te kopen. Met jouw eigen boot heb je niet meer te maken met reserveringen en kan je met een gerust hart lang op het water blijven dobberen. Voor een boot kopen ga je natuurlijk naar Jachthaven Zuidwesthoek. Wij hebben verschillende tweedehands boten in onze jachthaven liggen dus wie weet wapperen jouw haren binnenkort wel in de wind!

Verkocht
Verkocht
navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Makma Admiraal sloep
Makma Admiraal sloepBoten KopenBoten KopenBoten KopenBoten KopenBoten KopenBoten KopenBoten KopenBoten KopenBoten KopenBoten Kopen

Boot informatie
Booteigenaar biedt Makma Admiraal Sloep met optionele ligplaats te koop aan

         

Type boot:
Sloep

Merk:
Makma Admiraal

Bouwjaar:
1999     

Afmetingen:
L. 6,75 x B. 2,55 x D. 0,48 mtr

Gewicht:
Circa 1200 kg

Materiaal:
Polyester

Kleur:
Blauw

Motor:
Yanmar 3GM30 29 pk 3 cilinder dieselmotor

Trailer:
-

Ligplaats:
E37 Jachthaven Zuidwesthoek, ligplaats eventueel ter overname.

Bijzonderheden:
Buiskap en achterzeil met buizenframe, RVS brandstof dekvuldop, rugkussenset, volledig klapbare motorkist, massief teakhout op kuiprand, flexibele koppeling, kunststof brandstoftank, inhoud 42 liter, kunststof waterlock, watergesmeerde schroefas, 3-bladsschroef, brandblusser, biminitop, winterzeil, bilgenpomp. 

Prijs:
Verkocht

 

 

 

Opnieuw een Polyvalkje gehuurd. Fijne service, goed onderhouden boot. Sanitair aanwezig. Alles schoon en goed bereikbaar. Zeker weer een herhaling.

--  Ewoud Plante

Kajak gehuurd voor een uurtje. Prima geregeld. Door een misverstand was ik de contant betaalde borg vergeten op te halen. Ik werd gebeld en ze hebben het keurig netjes overgemaakt.

--  Ietje Penninga

Mooi, zonnig en rustig prachtig uit zicht over het meer !

--  Harko Smidt