050-3094444

reviews 4.8 / 5

Jachthaven Zuidwesthoek

Boot kopen

Bekijk boten

Wil jij een boot kopen? Dat is een uitstekend idee! Er is namelijk geen beter tijdverdrijf dan een hele dag op het water dobberen. Steeds meer mensen hebben dankzij de coronapandemie het rustgevend gevoel van de pleziervaart mogen beleven. Hierdoor is het varen met een boot inmiddels reuze populair bij zowel jong als oud. Om altijd te gaan en staan waar je wilt, is het wellicht verstandig om een boot te kopen. Met jouw eigen boot heb je niet meer te maken met reserveringen en kan je met een gerust hart lang op het water blijven dobberen. Voor een boot kopen ga je natuurlijk naar Jachthaven Zuidwesthoek. Wij hebben verschillende tweedehands boten in onze jachthaven liggen dus wie weet wapperen jouw haren binnenkort wel in de wind!

Verkocht
Verkocht
navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Open Zeilboot 16 M2 BM
Open Zeilboot 16 M2 BMphotophotophotophoto

Booteigenaar biedt mooie open zeilboot te koop aan.

 

Boot informatie                

Type boot:

Open zeilboot

Merk:

16 M2 BM

Bouwjaar:

1990 (P. Muuse)

Afmetingen:

L. 6,00 mtr. x B 1.92 mtr. x D 0.80 mtr.  

Gewicht:

435 Kg. 

Materiaal:

Hout mahonie

Kleur:

Blanke lak 

Motor:

Geen

Trailer:

Geen

Tuigage:

Grootzeil en rolfok

Ligplaats:

Boothuis in takel, Paterswoldsemeer

Bijzonderheden:

Als wedstrijdboot gebouwd, later door R. Nijdam omgebouwd tot recreatieboot (wedstrijdbeslag aanwezig). De boot is uitzonderlijk goed onderhouden (regelmatig op de werf en in de lak) maar ligt de laatste jaren altijd droog (aan een takel in botenhuis). Is dus al enkele jaren niet meer op de werf geweest. Boot wordt dermate weinig gebruikt dat het zonde is. Het is een prachtig schip dat liefde verdient.

Noemenswaardige gebreken: plekje houtrot bovendek links achter (rest van het hout in goede conditie). Stukje uiteinde gaffel is afgebroken (alleen esthetisch wel zeilbaar)

Wij hopen dat deze prachtige blikvanger een nieuwe eigenaar krijgt die haar de liefde geeft die ze nodig heeft.  Wij komen er, simpelweg door tijdgebrek, niet meer aan toe.

Prijs:

Verkocht

 

 

 

Aan bovenstaande gegevens kunnen geen rechten worden ontleend

 

 

Opnieuw een Polyvalkje gehuurd. Fijne service, goed onderhouden boot. Sanitair aanwezig. Alles schoon en goed bereikbaar. Zeker weer een herhaling.

--  Ewoud Plante

Kajak gehuurd voor een uurtje. Prima geregeld. Door een misverstand was ik de contant betaalde borg vergeten op te halen. Ik werd gebeld en ze hebben het keurig netjes overgemaakt.

--  Ietje Penninga

Mooi, zonnig en rustig prachtig uit zicht over het meer !

--  Harko Smidt