050-3094444

 4.6 / 5

Jachthaven Zuidwesthoek

Boot kopen

Bekijk boten

Wil jij een boot kopen? Dat is een uitstekend idee! Er is namelijk geen beter tijdverdrijf dan een hele dag op het water dobberen. Steeds meer mensen hebben dankzij de coronapandemie het rustgevend gevoel van de pleziervaart mogen beleven. Hierdoor is het varen met een boot inmiddels reuze populair bij zowel jong als oud. Om altijd te gaan en staan waar je wilt, is het wellicht verstandig om een boot te kopen. Met jouw eigen boot heb je niet meer te maken met reserveringen en kan je met een gerust hart lang op het water blijven dobberen. Voor een boot kopen ga je natuurlijk naar Jachthaven Zuidwesthoek. Wij hebben verschillende tweedehands boten in onze jachthaven liggen dus wie weet wapperen jouw haren binnenkort wel in de wind!

Verkocht
Verkocht
navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Open Zeilboot - Vrijheid
Open Zeilboot - Vrijheid

Booteigenaar biedt houten open zeilboot inclusief trailer te koop aan, voor de echte liefhebber!

 

Boot informatie                

Type boot:

Open zeilboot, Vrijheid

Bouwjaar:

-

Afmetingen:

L. 5.70 mtr. 

Gewicht:

-

Materiaal:

Hout

Kleur:

Blanke lak 

Motor:

Yamaha 2,5 pk. 1998. Met vrijloop, vraagt weinig onderhoud. Loopt altijd 

Trailer:

Ja

Tuigage:

Compleet met tuigage

Ligplaats:

Zuidwesthoek (in overleg ter overname)

Bijzonderheden:

Prachtig gebouwd schip. Recent tuig (grootzeil en fok) en vrijwel nieuwe daktent. Onderzijde schip dient gecoat te worden. Achterdek en roer moeten opnieuw in de lak. Mastvoet recent vernieuwd. Romp en rondhouten mast, gaffel en giek goed gelakt. 

Prijs:

Verkocht

 

 

 

Opnieuw een Polyvalkje gehuurd. Fijne service, goed onderhouden boot. Sanitair aanwezig. Alles schoon en goed bereikbaar. Zeker weer een herhaling.

--  Ewoud Plante

Kajak gehuurd voor een uurtje. Prima geregeld. Door een misverstand was ik de contant betaalde borg vergeten op te halen. Ik werd gebeld en ze hebben het keurig netjes overgemaakt.

--  Ietje Penninga

Mooi, zonnig en rustig prachtig uit zicht over het meer !

--  Harko Smidt