050-3094444

 4.6 / 5

Jachthaven Zuidwesthoek

Motoren kopen?

Bekijk hier ons actuele aanbod:

Te Koop
Nieuwe buitenboordmotoren
navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Mercury outboard
Mercury outboard

Mercury FourStroke

Mercury heeft al jaren een leiderspositie binnen de industrie van schone, stille en zuinige buitenboordmotoren en nu is de kloof zelfs nog groter. Ingenieurs van Mercury hebben vernieuwende technieken gecombineerd met geavanceerde betrouwbaarheidselementen, waardoor de viertakt buitenboordmotoren van Mercury schoner en stiller werken en een vlotte prestatie kunnen leveren – en dit allemaal terwijl u bespaart op uw brandstof en onderhoud. Mercury viertaktmotoren, het grootste lijn in viertakt EFI vermogen, geen enkel ander merk komt ook maar in de buurt van Mercury.

Peace of mind

Elke Mercury buitenboordmotor, van de draagbare 2.5 tot en met onze Verado 300, die recreatief wordt gebruikt, komt in aanmerking voor 5 jaar verlengde fabrieksgarantie.

Prijslijst

De prijslijst voor Mercury buitenboordmotoren kunt u hier inzien.

 

 

Opnieuw een Polyvalkje gehuurd. Fijne service, goed onderhouden boot. Sanitair aanwezig. Alles schoon en goed bereikbaar. Zeker weer een herhaling.

--  Ewoud Plante

Kajak gehuurd voor een uurtje. Prima geregeld. Door een misverstand was ik de contant betaalde borg vergeten op te halen. Ik werd gebeld en ze hebben het keurig netjes overgemaakt.

--  Ietje Penninga

Mooi, zonnig en rustig prachtig uit zicht over het meer !

--  Harko Smidt