050-3094444

 4.6 / 5

Jachthaven Zuidwesthoek
  •  Sinds 1984
  •  500 ligplaatsen & Winterstalling
  •  Watersport evenementen
  •  Voor passanten en pleziervaarders

SUP & ZEN

We hebben een nieuw evenement bij Jachthaven Zuidwesthoek; SUP & ZEN.
Dobberend op je plank, om je heen voelt het alsof je helemaal alleen bent en hoor je de fluitende vogels om je heen… Ontspanning in de buitenlucht doet iedereen goed, en hoe kan dat nou beter dan met een supboard op het rustige water?

Onder begeleiding van Willemijn ga je met een groep van maximaal 10 personen het water op. Tijdens het suppen is er veel aandacht voor techniek, balans en ademhaling op de plank. Na een korte tour op het meer suppen we naar een fijne stille plek waar een meditatie wordt voorgedragen. Je kan lekker gaan liggen of zitten op je plank, net wat jij prettig vind. De extra dimensie op het water en de rust midden in de natuur zorgt ervoor dat je volledig in het hier en nu op je plank bent!

Altijd al de kneepjes van het vak onder de knie willen krijgen, heerlijk relaxen en even helemaal tot jezelf komen? Ga dan met ons mee het water op! Je hoeft voor zowel het suppen als het mediteren geen ervaring te hebben. Het is wel een voordeel wat betreft de mate van ontspanning die je ervaart tijdens het event.

Doe je mee?

Sup & Zen

WANNEER?
Zaterdag 20 augustus 2022

TIJD
Sup en meditatietour: 10:00 tot 12:00 uur
09:45 uur verzamelen Jachthaven Zuidwesthoek, Meerweg 247 Haren

VOOR WIE? (INTENSITEIT & ERVARING)
Er wordt met name veel ontspannen op het water. Het is geen intensieve activiteit en iedereen kan meedoen. Ervaring met suppen, yoga of meditatie is niet vereist.

KOSTEN EN AANTAL PERSONEN
Voor deze sup-, en meditatietour wordt een bijdrage van €25,- gevraagd, en is voor een groep van maximaal 10 personen. Prijs is inclusief huur van het board voor de duur van 2 uur. Heb je zelf een board? Neem die dan mee en betaal €17,50. Betalen kan voorafgaand bij de balie van het havenkantoor.

WAT NEEM JE MEE EN TREK JE AAN?
Kleed je op het weer en trek in ieder geval makkelijk zittende kleding aan (laagjes bij kouder weer). Bang voor een nat pak? Neem dan een extra setje kleding mee, als we weer terug op de haven zijn kun je je eventueel omkleden. Tijdens het suppen worden je voeten en benen sowieso nat, neem daarom voor de meditatie een handdoek mee (in een drybag/vuilniszak/klein rugzakje) waar je op kunt zitten. Laat kostbaarheden thuis, in je auto of eventueel achter de balie op de jachthaven.

 

VOL & UITVERKOCHT // Inschrijving Sup en Zen

Opnieuw een Polyvalkje gehuurd. Fijne service, goed onderhouden boot. Sanitair aanwezig. Alles schoon en goed bereikbaar. Zeker weer een herhaling.

--  Ewoud Plante

Kajak gehuurd voor een uurtje. Prima geregeld. Door een misverstand was ik de contant betaalde borg vergeten op te halen. Ik werd gebeld en ze hebben het keurig netjes overgemaakt.

--  Ietje Penninga

Mooi, zonnig en rustig prachtig uit zicht over het meer !

--  Harko Smidt