050-3094444

reviews 4.8 / 5

Jachthaven Zuidwesthoek
 

Kano verhuur aan het Paterswoldsemeer

Bekijk aanbod

Jachthaven Zuidwesthoek is de perfecte plek om een dagje van het Paterswoldsemeer te genieten. Ben je avontuurlijk ingesteld? Wil je dichtbij het wateroppervlak zitten en op ontdekkingsreis gaan op het Paterswoldsemeer? Kom dan bij ons langs en ga er een dagje op uit met de kano. Je kan verschillende soorten kano bij ons huren, zo hebben wij eenpersoons en tweepersoons kano’s te huur.

1 persoons kano huren?

Boek nu

2 persoons kano huren?

Boek nu

 

Kano’s huren bij Jachthaven Zuidwesthoek

Wanneer je een dagje aan het water wilt genieten is het huren van kano’s een geweldige activiteit. Je kan er een rustig tochtje mee maken, of tegen elkaar gaan racen. Wat je ook wilt doen, met een kano kan je je de hele dag aan het water vermaken. Kano’s huren is een leuke gezinsactiviteit, of een gezellige uitje voor je vriendengroep.

Verschillende soorten kano’s huren

Bij Jachthaven Zuidwesthoek hebben wij verschillende soorten kano’s voor 1 en 2 personen. Een eenpersoons kano wordt soms ook wel een Kajak genoemd. Deze bootjes zijn wat kleiner, en kunnen erg snel gaan wanneer je jezelf door het water peddelt. De tweepersoons zijn een slagje groter en hebben meerdere mensen nodig om vlot vooruit te komen. Iedereen heeft een eigen peddel, en je moet samenwerken om goed vooruit te kunnen komen.

Ontdek het Paterswoldsemeer in een Kano

Het water op met een kano is niet alleen heel gezellig, het is ook een unieke manier om het Paterswoldsemeer rond te varen. Omdat de kano’s niet zo groot als andere soorten boten en sloepen zijn ben je extra flexibel. Je kan vrijwel overal uitstappen, en makkelijk tussen dingen door varen. Zo kan je lekker heerlijk van de natuur genieten tijdens het kanoën, en daarna makkelijk de andere kant op om ergens te gaan lunchen.

Tarieven van kano’s huren

Bij Jachthaven zuidwesthoek kan je heel makkelijk een Kano huren, ook kan je verschillende soorten kano’s tegelijk huren. Het tarief is afhankelijk van het type kano wat je wilt huren, de eenpersoons en tweepersoons kano’s hebben elke een eigen tarief. Bovendien zijn de kosten van het kano huren ook afhankelijk van hoe lang je ze wilt gebruiken. Hoe langer je wilt kanoën, hoe goedkoper het uurtarief. Voor de exacte tarieven kan je bij de individuele type kano’s kijken.

Opnieuw een Polyvalkje gehuurd. Fijne service, goed onderhouden boot. Sanitair aanwezig. Alles schoon en goed bereikbaar. Zeker weer een herhaling.

--  Ewoud Plante

Kajak gehuurd voor een uurtje. Prima geregeld. Door een misverstand was ik de contant betaalde borg vergeten op te halen. Ik werd gebeld en ze hebben het keurig netjes overgemaakt.

--  Ietje Penninga

Mooi, zonnig en rustig prachtig uit zicht over het meer !

--  Harko Smidt