050-3094444

Jachthaven Zuidwesthoek

Boot kopen

Wil jij een boot kopen? Dat is een uitstekend idee! Er is namelijk geen beter tijdverdrijf dan een hele dag op het water dobberen. Steeds meer mensen hebben dankzij de coronapandemie het rustgevend gevoel van de pleziervaart mogen beleven. Hierdoor is het varen met een boot inmiddels reuze populair bij zowel jong als oud. Om altijd te gaan en staan waar je wilt, is het wellicht verstandig om een boot te kopen. Met jouw eigen boot heb je niet meer te maken met reserveringen en kan je met een gerust hart lang op het water blijven dobberen. Voor een boot kopen ga je natuurlijk naar Jachthaven Zuidwesthoek. Wij hebben verschillende tweedehands boten in onze jachthaven liggen dus wie weet wapperen jouw haren binnenkort wel in de wind!

Verkocht
Verkocht
navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Centaur zeilboot
Centaur zeilbootcentaur 6centaur 5centaur 4Centaur 2centaur 3

Booteigenaar biedt Centaur aan.

 

Boot informatie

Type boot:

Centaur open zeilboot

Bouwjaar:

onbekend

Afmetingen:

L 6.20m x B 2.00m

Gewicht:

550 kg

Materiaal:

Polyester

Motor:

Mercury 4 pk 2-takt buitenboordmotor

Kleur:

Wit

Zeilen:

Grootzeil, Genua, 2x fok

Trailer:

Wegtrailer

Ligplaats:

Jachthaven Zuidwesthoek

Bijzonderheden:

Centaur met zeilnummer 1288, houten interieur, originele zeilen aanwezig, inclusief trailer, buitenboordmotor, 4x fenders, Centaur dekkleed, boot wordt vaarklaar geleverd.

Vraagprijs:

Verkocht

 

Voor meer informatie of een proefvaart kunt u contact opnemen met dhr. Martin - Vazquez / Tel 06-11017857 / E-mail smartinvazquez86@gmail.com

 

 

 
"Bedrijfszeilen, dat is pas mooi!"

-Pieter