050-3094444

reviews 4.8 / 5

Jachthaven Zuidwesthoek

Boot kopen

Bekijk boten

Wil jij een boot kopen? Dat is een uitstekend idee! Er is namelijk geen beter tijdverdrijf dan een hele dag op het water dobberen. Steeds meer mensen hebben dankzij de coronapandemie het rustgevend gevoel van de pleziervaart mogen beleven. Hierdoor is het varen met een boot inmiddels reuze populair bij zowel jong als oud. Om altijd te gaan en staan waar je wilt, is het wellicht verstandig om een boot te kopen. Met jouw eigen boot heb je niet meer te maken met reserveringen en kan je met een gerust hart lang op het water blijven dobberen. Voor een boot kopen ga je natuurlijk naar Jachthaven Zuidwesthoek. Wij hebben verschillende tweedehands boten in onze jachthaven liggen dus wie weet wapperen jouw haren binnenkort wel in de wind!

verkocht
verkocht
navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Inter kajuitmotorboot
Inter kajuitmotorbootwestraimageimageinter

Booteigenaar biedt Inter kajuitmotorboot aan.

 

Boot informatie

Type boot:

Inter motorboot

Bouwjaar:

1980

Afmetingen:

L. 5.40m x B. 2.20m

Materiaal:

Polyester

Motor:

Yamaha 9.9 pk 4-takt langstaart, elektrisch gestart

Kleur:

wit

Trailer:

geen

Ligplaats:

C48, Jachthaven Zuidwesthoek

Bijzonderheden:

Nieuwe antifouling 2018, kunststoframen vervangen 2019, inclusief fenders, accu, nieuwe schakelpanel, afdekzeil, 2 zitkussens. Overname ligplaats is mogelijk.

Vraagprijs: verkocht

 

 

 

 

Opnieuw een Polyvalkje gehuurd. Fijne service, goed onderhouden boot. Sanitair aanwezig. Alles schoon en goed bereikbaar. Zeker weer een herhaling.

--  Ewoud Plante

Kajak gehuurd voor een uurtje. Prima geregeld. Door een misverstand was ik de contant betaalde borg vergeten op te halen. Ik werd gebeld en ze hebben het keurig netjes overgemaakt.

--  Ietje Penninga

Mooi, zonnig en rustig prachtig uit zicht over het meer !

--  Harko Smidt