050-3094444

reviews 4.8 / 5

Jachthaven Zuidwesthoek

Nieuws COVID-19    

Nieuwe coronamaatregelen vanaf 01-07-2020

Vanwege het nieuwe coronavirus COVID-19 voeren wij op dit moment een aangepast beleid. Jachthavens en watersportbedrijven mogen op dit moment open blijven onder strikte voorwaarden van het RIVM. Op deze pagina houden we u op de hoogte van eventueel nieuwe ontwikkelingen omtrent het virus en de maatregelen. Wij hebben diverse maatregelen getroffen voor onder andere het havenkantoor, onderhoudservice, bootverhuur en het haventerrein. Deze maatregelen zullen we op deze pagina nader toelichten. Tevens hebben wij een overzicht gemaakt van de meest gestelde vragen met antwoorden. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan per mail of telefonisch contact met ons op.

Klik hier voor Veelgestelde vragen


Deurbeleid havenkantoor

Welke voorzorgsmaatregelen kunt u van ons verwachten?

Welke voorzorgsmaatregelen verwachten we van u?

Maatregelen bootverhuur

Maatregelen werkplaats en onderhoud

 Maatregelen takelen en haventerrein


Voor meer informatie over het coronavirus COVID-19 en het voorkomen van verspreiding kunt u via deze link de website van het RIVM raadplegen.

Graag hopen wij op uw begrip en vragen u deze maatregelen in acht te nemen. Samen blijven we gezond! 

Opnieuw een Polyvalkje gehuurd. Fijne service, goed onderhouden boot. Sanitair aanwezig. Alles schoon en goed bereikbaar. Zeker weer een herhaling.

--  Ewoud Plante

Kajak gehuurd voor een uurtje. Prima geregeld. Door een misverstand was ik de contant betaalde borg vergeten op te halen. Ik werd gebeld en ze hebben het keurig netjes overgemaakt.

--  Ietje Penninga

Mooi, zonnig en rustig prachtig uit zicht over het meer !

--  Harko Smidt