050-3094444

reviews 4.8 / 5

Jachthaven Zuidwesthoek

Takelschema najaar 2024-2025

Klik op de onderstaande link om het takelschema te openen.

(( Klik hier voor het takelschema - najaar ))

versie 00.00.00

 


Aanmelden winterstalling

U kunt de boot aanmelden voor de winterstalling en / of takelperiode door het aanmeldingsformulier in te vullen. Klik op de onderstaande link om het aanmeldingsformulier in te vullen.

(( Klik hier voor het winterstallingsformulier ))

U kunt zich aanmelden tot 23 september voor de winterstalling en het takelen. Het takelschema wordt in week 39 online gezet. Om u zo goed mogelijk voor te bereiden op de winterstalling en takelperiode, hebben we hieronder nog een aantal punten op een rij gezet betreffende aankomend winterseizoen.

 


Aandachtspunten takelperiode najaar

 

Takelgereed maken

Wilt u ervoor zorgen dat uw boot takelgereed is op de vastgestelde datum. Dat houdt in:

Wijzigingen winterstalling & takelen 2024/2025

 

Zomerligplaats Jachthaven Zuidwesthoek?  

Heeft u een zomerligplaats in de jachthaven aan de Meerweg 247 en maakt u geen gebruik van onze winterstalling? Dan vragen wij u om uw boot/trailer voor 15 oktober uit de haven te halen.

 

Zomerligplaats Kaap Hoorn?  

Heeft u een zomerligplaats in Kaap Hoorn? Dan vragen wij u om uw boot voor 15 oktober uit de haven te halen. Het is helaas niet mogelijk uw boot in Kaap Hoorn te laten overwinteren.

 

Zomerwalplaats Jachthaven Zuidwesthoek?

Heeft uw boot in de zomer een walplaats en wilt u gebruik maken van de winterstalling? Dan vragen wij u uw boot voor 1 oktober winterklaar te maken. Dit betekent: de mast strijken, wanneer mogelijk een kleine boot omkeren en op banden leggen óf de boot goed op de trailer vastbinden. De plek die uw boot krijgt op de haven kan verschillen van de walplaats. Voor de definitieve stallingsplek tijdens de winter kunt u navraag doen op het havenkantoor.  

                     

Aandachtspunten tijdens de winterperiode                                                 

 

Opzegging ligplaats zomerseizoen 2025

Opzegging van uw ligplaats middels het digitale opzegformulier. Opzeggen ligplaats - Jachthaven Zuidwesthoek Groningen

 

Opnieuw een Polyvalkje gehuurd. Fijne service, goed onderhouden boot. Sanitair aanwezig. Alles schoon en goed bereikbaar. Zeker weer een herhaling.

--  Ewoud Plante

Kajak gehuurd voor een uurtje. Prima geregeld. Door een misverstand was ik de contant betaalde borg vergeten op te halen. Ik werd gebeld en ze hebben het keurig netjes overgemaakt.

--  Ietje Penninga

Mooi, zonnig en rustig prachtig uit zicht over het meer !

--  Harko Smidt