050-3094444

reviews 4.8 / 5

Jachthaven Zuidwesthoek

Ervaren en deskundig onderhoudsteam tot je beschikking

Iedere keer als je op het water bent, wil je op je boot kunnen vertrouwen. Daarom is onderhoud van je boot essentieel. In Jachthaven Zuidwesthoek staat een ervaren en deskundig onderhoudsteam tot je beschikking. We zorgen ervoor dat je onbezorgd het water op kunt en mocht je toch problemen krijgen, voeren wij de nodige reparaties uit. Door onze dealerschappen van bijvoorbeeld Pega en International Yacht Paint, krijg je niets minder dan maatwerk voor je boot, boottrailer, binnenboordmotor of buitenboordmotor. Dus wil jij het onderhoud van je boot graag uitbesteden? Dan is Jachthaven Zuidwesthoek het perfecte adres.

Onbezorgd het water op

Om optimaal te kunnen genieten van je vaartocht is het belangrijk dat je boot of sloep veilig en betrouwbaar is. Na een lange tijd van stalling is het daarom belangrijk om je boot te laten controleren. Wacht niet totdat u stil ligt op het water, maar zorg voor preventief onderhoud. Met onze jarenlange kennis en ervaring zijn wij jouw partner op het gebied van reparaties en onderhoud. Ga onbezorgd het water op en geniet van een heerlijke zomer.

Kosten bootonderhoud

De kosten van het onderhouden van je boot ligt aan verschillende dingen. Naast de staat, omvang en de soort boot, worden ook jouw wensen en behoefte meegenomen in het opstellen van een passende offerte. Bekijk hieronder welke werkzaamheden wij voor jou kunnen uitvoeren op het gebied van motoronderhoud of schilderwerkzaamheden. Vragen naar één van onze diensten? Neem gerust contact met ons op.

Motor service

Bekijken

Schilder werkzaamheden

Bekijken

 

Onze onderhouds diensten

Ons aanbod aan boot onderhoud is zeer uitgebreid. We onderhouden en repareren: houten, stalen en polyester schepen én binnenboordmotoren en buitenboordmotoren. Waar nodig schakelen we externe experts in zoals: botenbouwers, schilders en zeilmakers. Van te voren maken we een begroting voor je. Na goedkeuring voeren we het onderhoud of de reparaties uit, conform afspraak en planning. Hieronder krijg je een indruk van onze onderhoudsdiensten.

Kijk verder op Schilderwerkzaamheden of neem contact met ons op voor meer informatie.

Opnieuw een Polyvalkje gehuurd. Fijne service, goed onderhouden boot. Sanitair aanwezig. Alles schoon en goed bereikbaar. Zeker weer een herhaling.

--  Ewoud Plante

Kajak gehuurd voor een uurtje. Prima geregeld. Door een misverstand was ik de contant betaalde borg vergeten op te halen. Ik werd gebeld en ze hebben het keurig netjes overgemaakt.

--  Ietje Penninga

Mooi, zonnig en rustig prachtig uit zicht over het meer !

--  Harko Smidt