Takelschema Voorjaar 2018

Download het Takelschema voor het voorjaar 2018 door op de button te klikken en de pdf te downloaden. Vergeet daarnaast niet de aandachtspunten hieronder door te lezen. Hierin staan een aantal belangrijke mededelingen.

 

Download hier het takelschema

 


Aandachtspunten takelperiode

 

Boot takel-klaar maken

Wilt u ervoor zorgen dat uw boot takel-klaar is op de vastgestelde datum? Dit houdt in: dekzeil verwijderen, landvasten en stootwillen klaarleggen en, indien nodig, uw boot leeghozen.

Mocht uw boot op de takeldag niet takel-klaar zijn, dan zijn wij helaas genoodzaakt om zelf de werkzaamheden tegen een uurtarief van € 57,- uit te voeren.

 

Niet aanwezig bij het takelen?

Als u zelf niet aanwezig kunt zijn bij het takelen, dan vragen wij u om dit voor 1 april te melden. Na het ter water laten meren wij uw boot af bij de botenlift. Wij willen u vragen om uw boot binnen 2 dagen na de tewaterlating over te varen naar uw ligplaats. 

 

Boot nog niet te water?

Kan uw boot niet op de ingeplande dag te water? Meld dit dan voor 1 april op het havenkantoor. Mocht het daardoor voorkomen dat wij uw boot tussentijds moeten verplaatsen omdat uw boot voor een andere boot staat, dan zult u rekening moeten houden met eenmalige verplaatsingskosten van € 17,50.

 

Zomerligplaats Zuidwesthoek of Kaap Hoorn

Maakt u geen gebruik van onze winterstalling? Dan is het al mogelijk om vanaf 15 april u boot af te meren in uw box. Zorgt u ervoor dat uw boot in de juiste box afmeert? Dat voorkomt veel ongemak voor andere ligplaatshouders. Uw boxnummer kunt u terugvinden op uw zomerfactuur.

 

Geen zomerligplaats?

Heeft u geen ligplaats voor de aankomende zomerperiode in onze jachthaven? Dan verzoeken wij u om uw boot binnen 2 dagen na de tewaterlating over te varen.

 

Werkplek huren?

Vanaf 4 mei aanstaande kunt u ook een overdekte werkplek huren. De kosten daarvan bedragen € 5,- per m² boot per week (inclusief elektra). Op het havenkantoor kunt u naar de beschikbaarheid informeren. 

 

Opzegging ligplaats zomerseizoen 2018

Zoals in het najaar gecommuniceerd via onze winterbrief is het voor dit seizoen niet meer mogelijk om op te zeggen, dit was mogelijk tot 15 januari zoals omschreven staat in onze algemene voorwaarden. De nu binnenkomende opzeggingen gelden voor het zomerseizoen van 2019. 

Ligplaats aanvragen

botentekoop

zeilcompetitie

fotogalerij

jachthaven nieuws

Takelschema najaar '18

Takelschema voorjaar '18

Vacature baliemedewerker

Openingstijden Vakantieperiode

Aanmelden winterstalling

Slotavond bedrijvencompetitie

Takelschema najaar

 

 

  Openingstijden Botenverhuur Direct naar

 

 
 
Maandag 09.00 uur tot 17.00 uur
Dinsdag 09.00 uur tot 17.00 uur
Woensdag 09.00 uur tot 17.00 uur
Donderdag 09.00 uur tot 17.00 uur
Vrijdag 09.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Zeilboot huren
Sloep huren
Motorboot huren
Kano huren

Sitemap

De Jachthaven
Onderhoud
Bootverhuur
Evenementen
Algemene voorwaarden
Boten te koop
Winterstalling
Passantenhaven

© 2018 TriplePro Online Marketing - Jachthaven Zuidwesthoek


Telefoon: 050 - 309 44 44

Direct contact

Bootje huren

Jachthaven Zuidwesthoek
hiswa
boot takelenvanaf de takelsloep huren groningenvalk huren groningenwinkel jachthaven zuidwesthoek
Blauwe Vlag