050-3094444

reviews 4.8 / 5

Jachthaven Zuidwesthoek
 
Jachthaven Zuidwesthoek een thuisbasis
voor waterrecreatie aan het Paterswoldsemeer.

Bootje huren Bootje kopen

 

Jachthaven Zuidwesthoek aan het Paterswoldsemeer bij Groningen

Een bruisende jachthaven, waar het water kabbelt aan het Paterswoldsemeer en de stad Groningen in de nabijheid bruist. Het beste van twee werelden wordt hier gecombineerd, zonder dat het ten koste gaat van uw rust. Een veilige thuishaven op een prachtige en unieke locatie, misschien wel het mooiste plekje van Groningen.

Sloep huren?

Boek nu

Zeilboot huren?

Boek nu

Motorboot huren?

Boek nu

 

 

Onderhoud

Onderhoud

Iedere keer als je op het water bent, wil je op je boot kunnen vertrouwen. Onderhoud is essentieel.

Lees meer

De Jachthaven

De jachthaven

Jachthaven Zuidwesthoek heeft alles in huis voor een onvergetelijke tijd. Welke faciliteiten treft u bij ons aan?

Lees meer

Verhuur

Verhuur

We herkennen dat. Opeens gaat het kriebelen. Je wil het water op. Bij ons kun je verschillende boten huren.  

Lees meer

Watersport evenementen

Evenementen

Bij Jachthaven Zuidwesthoek organiseren we allerlei evenementen op en aan het Paterswoldsemeer.

Lees meer

Verkoop

winkel

In onze watersportwinkel verkopen we diverse onderdelen voor in en om de boot van diverse merken.

Lees meer

 

 

Thuis aan het water in Groningen bij Jachthaven Zuidwesthoek

Welkom thuis in Jachthaven Zuidwesthoek! Wij zijn Mariska en Dennis den Boef en als kinderen van binnenvaartschippers weten wij als geen ander hoe belangrijk een veilige thuishaven is. De wind woelt door je haren, jaagt de golven op terwijl je met tegenzin een blik op de wal werpt. Iedereen die vaart of zeilt, herkent het. Het moment waarop je terug moet naar de jachthaven en bevangen wordt door een soort verlangen naar het water. Tegelijkertijd besef je dat je weer veilig thuis bent.

 

Bootje huren?

Bekijk aanbod

Ligplaats aanvragen?

Vraag aan

 

Zuidwesthoek vlakbij de stad Groningen, meer dan alleen een jachthaven

Wij weten als geen ander hoe belangrijk een veilige thuishaven is. Daarom is onze jachthaven aan het Paterswoldsemeer vlakbij de stad Groningen, veel meer dan alleen een jachthaven. Natuurlijk kun je jouw boot veilig aanmeren bij één van onze 500 ligplaatsen, stallen in onze winterstalling en kun je rekenen op professioneel onderhoud van je boot door ons professioneel team van medewerkers. Maar er is nog veel meer te beleven! Wij namelijk ook zeillessenverhuren boten (waaronder sloepen), organiseren evenementen én dit alles bij de prachtige natuurschoon rondom het Paterswoldsemeer. Hiermee bieden wij een verrassende totaal ervaring voor iedereen die van de pleziervaart houdt.

De bedrijvenzeilcompetitie is terug!

Wil jij op een bijzondere manier actief bezig zijn op het water met collega's of zakenrelaties? Dan is een deelname aan de bedrijvenzeilcompetitie een uitstekende keuze. Tijdens deze competitie ga je met een polyvalk niet alleen strijden om de verschillende prijzen, maar ook om de eeuwige roem. De wedstrijden zijn verdeeld over acht dinsdagavonden en zorgen voor meer teambuilding. Als afsluiter mag de traditionele barbecue natuurlijk niet ontbreken. Hiermee is dit evenement het perfecte moment om nieuwe interessante contacten te leggen. Schrijf je snel in voor de bedrijvenzeilcompetitie bij Jachthaven Zuidwesthoek en ga voor goud!

Jachthaven Zuidwesthoek heeft boten te koop

Wanneer je de smaak van de pleziervaart eenmaal te pakken hebt, dan smaakt dit altijd naar meer. Met een eigen boot kan je zelf bepalen wanneer en waar jij wilt gaan varen. Dit maakt het huren van een boot overbodig, waardoor het varen een stuk aantrekkelijker wordt. Bij Jachthaven Zuidwesthoek hebben wij al jaren boten te koop. Deze verschillende boten worden aangeboden door onze klanten die de boot in onze jachthaven hebben liggen. Wil jij een boot kopen? Bekijk dan snel ons gehele aanbod aan boten en wie weet dobber jij straks zorgeloos op het water.

Opnieuw een Polyvalkje gehuurd. Fijne service, goed onderhouden boot. Sanitair aanwezig. Alles schoon en goed bereikbaar. Zeker weer een herhaling.

--  Ewoud Plante

Kajak gehuurd voor een uurtje. Prima geregeld. Door een misverstand was ik de contant betaalde borg vergeten op te halen. Ik werd gebeld en ze hebben het keurig netjes overgemaakt.

--  Ietje Penninga

Mooi, zonnig en rustig prachtig uit zicht over het meer !

--  Harko Smidt