050-3094444

reviews 4.8 / 5

Jachthaven Zuidwesthoek

Boten te koop

Bekijk aanbod

Word jij blij van op het water zijn? Dat begrijpen wij bij Jachthaven Zuidwesthoek als geen ander. Er is volgens ons namelijk geen beter gevoel dan de wind die door je haren wappert als je met een boot het water opgaat. Niet voor niets zijn er steeds meer mensen die dit gevoel op ieder moment van de dag willen ervaren. Dit is mogelijk door een eigen boot te kopen. Hiermee kan je gaan en staan waar jij dat wilt en ervaar je ook nog eens enorm veel vrijheid. Wanneer je een boot wil kopen, dan ben je bij Jachthaven Zuidwesthoek altijd aan het juiste adres. Wij verkopen verschillende tweedehands boten tegen een betaalbare prijs. Bekijk snel ons gehele aanbod hieronder en wie weet ben jij binnenkort dagelijks te vinden op het water! 

Motoren

Bekijken

Boottrailers

Bekijken

 

Opnieuw een Polyvalkje gehuurd. Fijne service, goed onderhouden boot. Sanitair aanwezig. Alles schoon en goed bereikbaar. Zeker weer een herhaling.

--  Ewoud Plante

Kajak gehuurd voor een uurtje. Prima geregeld. Door een misverstand was ik de contant betaalde borg vergeten op te halen. Ik werd gebeld en ze hebben het keurig netjes overgemaakt.

--  Ietje Penninga

Mooi, zonnig en rustig prachtig uit zicht over het meer !

--  Harko Smidt

 
 
 
 

Een boot kopen is populairder dan ooit tevoren 

Vandaag de dag is het hebben van een eigen boot ontzettend populair. Dit is niet zo vreemd aangezien meer mensen sinds de coronapandemie hun tijdverdrijf zoeken op het water. Deze mensen hebben inmiddels ontdekt dat het varen door bijvoorbeeld de grachten van een grote stad zorgt voor ontspanning. Zeker wanneer je besluit om dit te doen met familie, vrienden of kennissen onder het genot van een lekker hapje en drankje. Zie jij jezelf dit wel meerdere keren per week doen? Dan is het waarschijnlijk een uitstekend idee om een boot te kopen. Bij Jachthaven Zuidwesthoek hebben wij een groot aanbod aan tweedehands boten, waardoor er voor zowel de recreatieve vaarder als de ervaren vaarder een geschikt exemplaar te vinden is.  

Verschillende soorten boten kopen 

Wij Nederlanders staan erom bekend dat onze connectie met het water in ons bloed zit. Dit komt doordat onze voorouders vroeger al met imposante zeilboten naar verre landen reisden om exotische producten te ontdekken. Hieruit is uiteindelijk de VOC en WIC ontstaan die ons land gouden tijden bracht. Tegenwoordig verkennen wij nog steeds het water, maar dan meer in de vorm van de pleziervaart. Door de toenemende populariteit van het varen met een boot zijn er ondertussen verschillende soorten boten te koop. Zo heb je onder andere de keus uit een zeilboot, een sloep of een motorboot. Het maakt niet uit waar jouw voorkeur naar toe gaat, want in ons divers aanbod is er altijd een geschikte boot te vinden. Kom langs in onze jachthaven en neem de tijd om boten te kopen.  

Zorg voor jaarlijks onderhoud 

Voordat je besluit om een boot te kopen bij Jachthaven Zuidwesthoek is het belangrijk om te weten dat een eigen boot veel onderhoud nodig zeker. Zeker wanneer jouw boot maandenlang op zijn onoverdekte ligplaats ligt is dit noodzakelijk. Hierbij kan je denken aan het regelmatig schoonmaken van de boot om al het vuil dat in de boot terecht is gekomen te verwijderen. Daarnaast heeft iedere boot een grondige onderhoudsbeurt nodig voordat het naar de winterstalling kan. Zo moet de buitenkant van de boot onder andere helemaal gepoetst worden en moeten eventuele roestplekken direct behandeld worden. Alle boten die te koop zijn bij Jachthaven Zuidwesthoek hebben dus jaarlijks onderhoud nodig om je na de winterstop weer van dienst te kunnen zijn. 

Een boot kopen bij Jachthaven Zuidwesthoek 

Overweeg je al een tijdje om een boot te kopen? Kom dan naar Jachthaven Zuidwesthoek en maak kennis met ons groot aanbod aan tweedehands boten. Al onze boten zijn volledig geïnspecteerd, waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken om eventuele gebreken. Daarnaast verkopen wij al jaren boten. Dit zorgt ervoor dat wij je met onze expertise een passend advies kunnen geven. Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld een bepaalde soort boot die het beste bij jouw wensen past. Bovendien beschikt onze jachthaven over 500 ligplaatsen. Zo kan jij tijdens de mooiere dagen van het jaar gemakkelijker met jouw nieuwe boot op pad. Heb je een specifieke vraag over een bepaalde boot? Dan kan je ten alle tijden contact met ons opnemen voor jouw brandende vragen. Hiermee maakt Jachthaven Zuidwesthoek een boot kopen wel heel aantrekkelijk!